Ποια θρεπτικά συστατικά είναι απαραίτητα στη σύγχρονη γυναίκα

  • Ρούλα Τσουλέα
Η σύγχρονη γυναίκα καλείται να φέρει εις πέρας δεκάδες «αποστολές» καθημερινά, αφού πρέπει να ανταποκρίνεται άριστα στους οικογενειακούς, επαγγελματικούς και προσωπικούς ρόλους της.

Η σύγχρονη γυναίκα καλείται να φέρει εις πέρας δεκάδες «αποστολές» καθημερινά, αφού πρέπει να ανταποκρίνεται άριστα στους οικογενειακούς, επαγγελματικούς και προσωπικούς ρόλους της.

Οι αυξημένες απαιτήσεις, όμως, δημιουργούν και αυξημένες ανάγκες σε βιταμίνες και άλλα θρεπτικά συστατικά. Και αυτό, διότι όταν κάποιος αναγκάζεται να λειτουργεί καθημερινά και αδιάκοπα σε φρενήρεις ρυθμούς, κάποια στιγμή ο οργανισμός του θα αποδυναμωθεί.

Ειδικά στις γυναίκες, η αποδυνάμωση του οργανισμού επιβαρύνεται όταν συνυπάρχει αναιμία. Η έλλειψη σιδήρου αποτελεί τη συχνότερη διατροφική ανεπάρκεια, καθώς ευθύνεται για το 50% των περιπτώσεων αναιμίας.

Υπολογίζεται ότι μία στις δύο γυναίκες, ηλικίας 18-50 ετών, παρουσιάζουν έλλειψη σιδήρου. Αυτή συνήθως οφείλεται στην αυξημένη απώλεια αίματος με την έμμηνο ρήση, σε συνδυασμό με τη μειωμένη πρόσληψη σιδήρου από την τροφή. Σημαντικό ρόλο παίζει επίσης η ανεπαρκής απορρόφησή του από το λεπτό έντερο.

Εκτός από τον σίδηρο, ο γυναικείος οργανισμός χρειάζεται και φυλλικό οξύ, καθώς και βιταμίνες Β6, Β12, C και D για να λειτουργεί ομαλά.

Οι βιταμίνες αυτές παρέχουν πολλά οφέλη, καθώς εξασφαλίζουν:

  • Γερά οστά
  • Προστασία από τις ελεύθερες ρίζες
  • Δημιουργία νέων κυττάρων
  • Καλή λειτουργία του νευρικού συστήματος
  • Διατήρηση της ορμονικής ισορροπίας
  • Βελτίωση της διάθεσης και της πνευματικής απόδοσης.

Για την κάλυψη όλων αυτών των αναγκών μαζί, η σύγχρονη γυναίκα έχει στη διάθεσή της έναν ισχυρό σύμμαχο υγείας, ομορφιάς και ευεξίας. Πρόκειται για το SiderAL Folico, που συνδυάζει τον σίδηρο, με το φυλλικό οξύ και όλες τις παραπάνω ευεργετικές βιταμίνες.

Το SiderAL Folico είναι βραβευμένο για την προηγμένη τεχνολογία του, που προσφέρει υψηλή απορρόφηση του σιδήρου και των βιταμινών. Προσφέρει επίσης αποφυγή των ανεπιθύμητων γαστρεντερικών ενεργειών (π.χ. γαστραλγία, δυσκοιλιότητα, διάρροιες κ.λπ.) που μπορεί να προκαλέσει ο σίδηρος.

Επιπλέον, διατηρεί την ισορροπία του οργανισμού, δίνοντάς του παράλληλα αυξημένη ενέργεια για να αντιμετωπίσει τους απαιτητικούς ρυθμούς της καθημερινότητας.

Το SiderAL Folico λαμβάνεται μία φορά την ημέρα, οποιαδήποτε ώρα, με γεμάτο ή άδειο στομάχι. Το προϊόν διαλύεται στο στόμα χωρίς να χρειάζεται νερό, ενώ έχει ευχάριστη γεύση.

Με τη βοήθειά του, η γυναίκα-υπερηρωίδα καταφέρνει να ξεχωρίζει σε κάθε στιγμή της ζωής της, αποδεικνύοντας με τον καλύτερο τρόπο τη δυναμική και τις ανεξάντλητες δυνατότητές της.