Είναι 70 αλλά δείχνει 40αρα. Τρώει μόνο ωμά φαγητά. ΒΙΝΤΕΟ

  • Iatropedia
Μια 70χρονη Αμερικάνα δείχνει να έχει βρει το ελιξήριο της νεότητας. Και όταν λέμε το ελιξήριο της νεότητας, δεν εννοούμε ότι δεν έχει αφήσει πλαστικό για πλαστικό, αλλά κάνει μια διατροφή και ζει έναν τρόπο ζωής που την βοηθάει να δείχνει 30 χρόνια νεώτερη. Μάλιστα ο 54ρης σύζυγος της, όπως θα δείτε και στο βίντεο μπροστά της μοιάζει με τον πατέρα της. Το πως τα καταφέρνει το εξηγεί η ίδια. Δεν τρώει κανένα φαγητό που μαγειρεύεται ή ψήνεται στη φωτιά.

Η Ανέτ Λάρκινς, διατηρεί το σφρίγος και την ομορφιά μιας 40αρας γυναίκας, αν και η ίδια έχει ξεπεράσει την 7η δεκαετία της ζωής της. Τρέφεται εδώ και 40 χρόνια (από τα 30 της δηλαδή) αποκλειστικά με βιολογικά προϊόντα που καλλιεργεί στον κήπο της και δεν αγγίζει καν οποιαδήποτε τροφή μαγειρεύεται. Τρώει φρούτα, λαχανικά, πολλούς ξηρούς καρπούς ενώ δεν έχει αγγίξει και κόκκινο κρέας για πολλά πολλά χρόνια.

Η ζωή που κάνει στο Μαϊάμι, μαζί με την καθημερινή άσκηση και περπάτημα την δείχνουν κατά 30 χρόνια νεώτερη. Και όμως η ίδια δεν ήταν πάντα έτσι. Όπως λέει και στο βίντεο έτρωγε κατά το παρελθόν, συνέχει κόκκινο κρέας αφού ο σύζυγος της ήταν έμπορος κρέατος με δικό του εργοστάσιο μάλιστα. Κάποια στιγμή όμως, πέρασε στην αντίπερα όχθη και άλλαξε τις διατροφικές της συνήθειες.

Τώρα εκείνη ζει σαν… παιδούλα, οργανικά οι εξετάσεις που κάνει ανά τακτά διαστήματα είναι πεντακάθαρες, ενώ όπως θα δείτε και τον άνδρα της να λέει στο βίντεο εκείνος: “Το έχει μετανιώσει που δεν ακολούθησε την Ανέτ σε αυτό το διατροφικό ταξίδι και τώρα πάσχει από διαβήτη και ρευματικά”

Δείτε το βίντεο και ακούστε την Ανετ να εξηγεί το μυστικό της νεότητας της.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Τοκετός καταγεγραμμένος για 1η φορά, από μαγνητικό τομογράφο. ΒΙΝΤΕΟ

10 συμβουλές για να ζήσετε περισσότερο

Θεωρίες συνωμοσίας: Γιατί πιστεύουμε ότι μας ψεκάζουν;

Ήθελε τα τέλεια οπίσθια, αλλά κατέληξε δίχως πόδια. ΦΩΤΟ

Προσοχή στις βουτιές στη θάλασσα και στην πισίνα: Χρήσιμος οδηγός